Maak kennis met ons team

Tandarts Wessels in Wijhe werkt met teamleden die ieder een eigen functie vervullen.
Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen?
Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt. 
​In geval van spoed of pijnklachten kan het wel zo zijn dat u door een andere behandelaar wordt geholpen

 

Teyler Wessels

Mijn naam is Teyler Wessels, in 1979 ben ik afgestudeerd als tandarts in Groningen. Na enkele omzwervingen ben ik in 1980 in Wijhe terecht gekomen, sindsdien werk ik met veel plezier in dit mooie dorp aan de IJssel.

Als tandarts van deze praktijk vind ik het fijn om binnen een leuk team te werken met een veelheid aan patienten, vooral het werken met kinderen en jongeren doe ik met heel veel plezier. Het is hard werken binnen mijn praktijk, daarom is het ook fijn om in mijn vrije tijd aandacht te kunnen geven aan gezin en hobby’s.

Nicole Duteweert

Hallo allemaal! Ik ben Nicole Duteweert en ik woon in Wijhe.

Sinds januari 2014 ben ik als tandartsassistente komen werken in de praktijk van tandarts Wessels. Sindsdien werk ik hier 5 dagen in de week met heel veel plezier. 

Als preventieassistente richt ik mij op het reinigen van het gebit, preventie en voorlichtingen bij kinderen en volwassenen, hierbij geef ik voorlichtingen om het gebit zo effectief mogelijk schoon te houden. Sinds eind 2017 ben ik in het bezit van een diploma anesthesie. Dit was een leuke nieuwe uitdaging voor mij. 

Ook komen er kinderen voor een afspraak bij mij om te sealen. Dit is een laagje over de kiezen waarbij we ervoor kunnen zorgen dat er minder kans ontstaat op het krijgen van gaatjes. 

In het weekend besteed ik graag aandacht aan mijn vriendinnen en ben ik veel bezig in en om mijn huis. 

Ria Versteeg

In de praktijk van tandarts Wessels werk ik als assistente sinds 1 maart 2011. Mijn naam is Ria Versteeg en ik woon in Wijhe. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Naast alle voorkomende werkzaamheden ben ik verantwoordelijk voor de contacten tussen de vele zorgverzekeraars en de praktijk. De contacten met de mensen en het werken met een geweldig team vind ik super leuk. Inmiddels heb ik de opleiding tandartsassistente succesvol afgerond. Na het werk houd ik mij graag bezig met lezen, tuinieren, wandelen en theaterbezoek.

Marlieke Oude Nijhuis

Hallo allemaal, 
mijn naam is Marlieke Oude Nijhuis en ik woon in Olst.

Ik heb in mei 2016 mijn opleiding tot tandarts-assistente afgerond en ben op 15 augustus 2016 in de praktijk van tandarts Wessels komen werken. 

Verder heb ik mijn werkzaamheden binnen de praktijk uitgebreid d.m.v. cursussen. 
Zo ben ik preventie-assistente en houd mij hierbij bezig met het geven van voorlichtingen en het schoonhouden/reinigen van het gebit. 
Ook komen er kinderen bij mij voor het sealen van kiezen. 

Ook heb ik mijn certificaat behaald voor het geven van anesthesie 

ik werk op maandag t/m donderdag 

verder houd ik mij in mijn vrije tijd veel bezig met mijn sport (badminton) 

Danielle Linthorst

Hallo ik ben Danielle Linthorst.Ik woon in Wijhe, ben getrouwd en heb 3 dochters. Ik ben sinds 2007 werkzaam in de praktijk, en doe dit met heel veel plezier.Ik richt mij voornamelijk op preventie en voorlichting, ik ben dus preventieassistente. Als preventie assistente werk ik veel met kinderen en jong volwassenen. Ik geef daarbij onder andere poetsinstructie en informatie met betrekking tot het voorkomen van cariës (gaatjes).Daarbij verwerk ik ook de declaraties bij ons in de praktijk. Dus als u een vraag heeft over een nota dan kunt u bij mij terecht. Ik ben werkzaam op de maandag, donderdag en vrijdagochtend.

Zeynep Kahvecioglu

Mijn naam is Zeynep Kahvecioglu en ik woon in Zwolle.  

In september 2017 kwam ik de tandartspraktijk Wessels binnen, als stagiare. Ik heb hier 2 dagen in de week stage gelopen en heb mijn stage periode met mooie resultaten afgerond. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en werk ik sinds augustus 2018 in de praktijk als tandartsassistente, met heel veel plezier!

In mijn vrije tijd volg ik hip-hop danslessen bij een dance company, verder vind ik het heel leuk om te reizen en tijd door te brengen met mijn familie en vrienden.

Ik werk op maandagmiddag t/m vrijdag.

 

 

 

 

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg